0

0.00 Kč

celkem: 0.00 Kč
včetně DPH
Přejdi do košíku
Košík
Účet
BIOPAN silnostěnný hrnec, 5 litrů, nepřilnavý, se skleněnou poklicí Ø 24 cm, odnímatelné rukojeti

Kód: DA7961

Turbosleva
Turbosleva

BIOPAN silnostěnný hrnec, 5 litrů, nepřilnavý, se skleněnou poklicí Ø 24 cm, odnímatelné rukojeti

Kód: DA7961

BIOPAN®  hrnec o objemu 5 litrů s vnitřním nepřilnavým povrchem, skleněnou poklicí a odmímatelnými rukojeťmi, masivní provedení z litého hliníku = je prakticky nezdeformovatelný. Poklice z termoskla je součástí balení.

Celý popis
Obrázek varianty
DA7961
Cena pro tebe
1,590.00 včetně DPH
Prodej ukončen
Doprava ZDARMA nad 1,490 Kč (obvyklá cena 79 Kč)
Možnost vrácení zboží do 14 dnů

Detailní popis

BIOPAN®  hrnec o objemu 5 litrů s vnitřním nepřilnavým povrchem, skleněnou poklicí a odmímatelnými rukojeťmi, masivní provedení z litého hliníku = je prakticky nezdeformovatelný. Poklice z termoskla je součástí balení.

BIOPAN® CASSEROLE 5 L SE SKLENĚNOU POKLICÍ A ODNÍMATELNÝMI RUKOJEŤMI (bez rukojetí a poklice ho můžete dát i do trouby)


Masivní provedení z litého hliníku = je prakticky nezdeformovatelný. Vnitřní nepřilnavý keramickým povrch BIOPAN®, praktická výlevka usnadňující vylévání obsahu. Poklice z termoskla v hodnotě 349 Kč je součástí balení Casserole 5 l.

Max. rozměry: Š 39 cm x H 27 x V 19 cm (měřeno s poklicí a odnímatelnými rukojeťmi),
vnitřní horní průměr: 24 cm,
spodní vnější průměr 21,5 cm, výška: 13 cm.
Objem: 5 litrů (!)

Silnostěnné provedení zajistí, že se formy a pekáče nezkroutí nebo nezdeformují, jako u běžných slabostěnných kovů = dlouhá životnost forem a pekáčů.

Použití na těchto varných plochách: plyn, el. sporák, sklokeramická deska, indukční deska, halogen

Změna barvy povrchu je přirozená:
Vlivem tuku a vyšších teplot dochází u všech nepřilnavých povrchů k barevným změnám. Jasně zelený povrch změní barvu do tmavšího odstínu.  

Nepřilnavý keramický vnitřní povrch BIOPAN® zajistí, že se potravina nepřichytí, nepřipálí a neobsahuje žádné toxické složky. Snadná údržba, dlouhá životnost.

TUK JE NEJLEPŠÍ KÁMOŠ!

Nepřilnavost jakéhokoliv pečícího povrchu (platí i pro konkurenční povrchy) je přímo úměrná obsahu tuku v pečených potravinách.
A) Čím více tuku v pečených surovinách je, tím méně hrozí, že by se těsto přichytilo ke stěnám formy, plechu nebo nádoby.
B) Čím méně tuku je v těstě, tím více je náchylné na to, že se k formě přichytí.
Opatrní musíme být v případě lehkých piškotových těst s menším obsahem tuku. Podobně je potřeba myslet i na pizza těsto. Je netučné, a proto je potřeba povrch formy před pečením potřít olejem.
V takových případech rozhodně doporučujeme formu vymazat tukem, protože tuku (oleje, máslo) v lehkých těstech je méně.
Tučná těsta a jídla můžeme bez obav péct bez nutnosti vymazávání formy. Uvolněný tuk z pokrmu se postará o to, že se pokrm nepřichytí a pokrmy jdou snadno vyklopit z formy i bez nutnosti vymazání.
Péče o toto nádobí je mnohem snadnější než v případě forem bez nepřilnavé vrstvy. Snadno se omývá a udržuje.
Přesto je potřeba mít na paměti, že:
„TUK je pro pečení NEJLEPŠÍ KÁMOŠ“ 😊

Příslušenství zdarma

Náhradní díly