0

0,00 Kč

celkom: 0,00 Kč
vrátane DPH
Prejdi do košíka
Košík
Účet
PIZZA & HRANOLKY plech, Ø 34,5 cm, BIOPAN® GOLD na pečení mražené pizzy i hranolek, s perforovaným dnem

Kód: DA25491

PIZZA & HRANOLKY plech, Ø 34,5 cm, BIOPAN® GOLD na pečení mražené pizzy i hranolek, s perforovaným dnem

Kód: DA25491

Praktický plech na pečení mražené pizzy i hranolek z oceli se zlato měděným prémiovým nepřilnavým povrchem BIOPAN® GOLD, který se snadno udržuje a má dlouhou životnost.

Celý popis
Cena pre teba
199,00 vrátane DPH
Doprava ZADARMO nad 799 Kč (bežná cena 79 Kč)
Možnosť vrátenia tovaru do 14 dní

Detailný popis

Praktický plech na pečení mražené pizzy i hranolek z oceli se zlato měděným prémiovým nepřilnavým povrchem BIOPAN® GOLD, který se snadno udržuje a má dlouhou životnost.

PIZZA & HRANOLKY PLECH na pečení pizzy i hranolek, průměr 34,5 cm, v 2,2 cm, délka včetně rukojeti 37 cm, šířka rukojeti 12 cm, s perforovaným dnem a okrajem pro jednoduché vysypání hranolek.

Ideální na pečení mražené pizzy i mražených hranolek

  • perforace v plechu umožní snadný přístup teplu a páře k těstu, díky tomu si těsto zachová křupavý povrch při zachování měkkého a vláčného vnitřku.

 

Náš tip:

  • Můžete použít i na rozpékání či pečení bagetek, ideální také na sušení potravin, jako jsou křížaly nebo různé druhy zeleniny.

 

Formy jsou vhodné do elektrické, plynové i horkovzdušné trouby.

Použití i péče:

Po vychladnutí přetři vlhkým hadříkem. Tyhle povrchy chemii nepotřebují. To je jejich výhoda. Snadno se udržují. Nepatří do myčky nádobí.

NEPŘILNAVÝ = nic se na ně NEPŘIPALUJE (NENAPÉKÁ, NEPŘIPÉKÁ tak, že by to nešlo jednoduše odstranit)
Pokud budeš péct předsmažené hranolky, tak v nich už tuk je. Pokud budeš péct hranolky z brambor, tak doporučujeme přestříknout olejem ve spreji, aby se hranolky nespékaly k sobě.

Mraženou předpečenou PIZZU zmákneš bez tuku. Dírky zespodu ji krásně "propečou" wink Pizzu z těsta na spodní straně budeš mít stejně "pomoučenou" z válení těsta, takže se taky nechytne.

POZOR, pokud budeš dělat hranole ze syrových brambor, tak je třeba s olejem opatrně. Má to dírky ve spodu! (Kvůli proudění horkého vzduchu skrz dno formy!)

POZOR, pokud budeš dělat pizzu z čerstvého těsta, pak dej na plech ještě pečící papír. Řídká těsta a omáčky by mohou ucpat ventilační dírky na plechu. Tento plech je vyvinut na pečení mražených potravin (pizza, hranolky, atd), proto je v případě čerstvých těst a tekutých náplní nutný ještě pečící papír.

Vydavateľom poukazu je Vaše DEDRA s.r.o., Podhradní 69, Česká Skalice, 552 03, Česká republika.
Kontakt

Príslušenstvo zadarmo

Náhradné diely