Kód: FC20135
Tato řada nožů se vyznačuje čepelí ze speciální nerezavějící oceli s výbornou ostrostí a vyvážeností, která je preferována uznávanými kuchaři.
Pro výrobu nožů se používá speciální vysoce kvalitní ocel (3Cr13), která poskytuje základ pro nejdůležitější rys nože a to jeho dlouhotrvající ostrost.
Tato řada nožů se vyznačuje čepelí ze speciální nerezavějící oceli s výbornou ostrostí a vyvážeností, která je preferována uznávanými kuchaři.
Pro výrobu nožů se používá speciální vysoce kvalitní ocel (3Cr13), která poskytuje základ pro nejdůležitější rys nože a to jeho dlouhotrvající ostrost.
SAKAI professional CARVING porcovací nůž, délka čepele 200 mm, celková délka 330 mm, váha: 228 g.
Víte, že…
dřevo z ořešáku královského je nesmírně ceněno pro svou nezaměnitelnou kresbu a vysokou trvanlivost. Toto jedinečné dřevo se v Evropě využívá již od 17. století, a to především k výrobě prvotřídního nábytku, pažeb cenných pušek, špičkových uměleckých a dekorativních předmětů…
Řadu nožů SAKAI PROFESSIONAL dodáváme v blistru.