Kód: FC20113
Čepel těchto nožů je vyráběna ručně z 67 vrstev damascénské oceli složitým procesem vrstvení a překládání ocelí s různým obsahem uhlíku. Výsledkem je luxusní strukturální vzor na čepeli, který je díky ruční výrobě každého nože originální.
Tento způsob výroby dává nožům ty nejlepší vlastnosti - nože jsou bezkonkurenčně ostré, houževnaté a odolné.
Čepel těchto nožů je vyráběna ručně z 67 vrstev damascénské oceli složitým procesem vrstvení a překládání ocelí s různým obsahem uhlíku. Výsledkem je luxusní strukturální vzor na čepeli, který je díky ruční výrobě každého nože originální.
Tento způsob výroby dává nožům ty nejlepší vlastnosti - nože jsou bezkonkurenčně ostré, houževnaté a odolné.
SAKAI 67 SANTOKU japonský nůž Šéfkuchaře. Délka čepele: 180 mm, celková délka: 310 mm, tloušťka čepele: 2,5 mm. Váha: 220 g
Micarta, použita na rukojeti, je odolný vícevrstvý materiál, který obsahuje lněná vlákna a pryskyřici a svou texturou připomíná dřevo. U nožířů je oblíbená pro svou odolnost a houževnatost. Rukojeť je tvořena designovou kombinací s nerezovou ocelí (430 s/s).
Řada nožů SAKAI 67 VRSTEV je balena v luxusní černé kartonové dárkové krabici s magnetickým zavíráním.
Výrobce / dovozce: Vaše Dedra s. r. o., Podhradní 69, Česká Skalice, Česká republika
Kontakt