0

0.00 Kč

celkem: 0.00 Kč
včetně DPH
Přejdi do košíku
Košík
Účet
31 cm silnostěnná velká forma na CHLÉB a TOUSTOVÝ chléb, BIOPAN, objem 2000 ml

Kód: DA7799

Turbosleva
Turbosleva

31 cm silnostěnná velká forma na CHLÉB a TOUSTOVÝ chléb, BIOPAN, objem 2000 ml

Kód: DA7799

HLUBOKÁ OBDÉLNÍKOVÁ FORMA BIOPAN® Využijete na pečení sladkých, slaných bochníků, ale také na huspeniny a nepečené dezerty. Max. vnější rozměry: Š 31,5 x H 15 x V 7,5 cm, max. objem 2000 ml Nepřilnavý keramický vnitřní povrch BIOPAN® zajistí, že se potravina nepřichytí, nepřipálí a neobsahuje žádné toxické složky. Snadná údržba, dlouhá životnost. ...

Celý popis
Obrázek varianty
DA7799
Cena pro tebe
199.00 včetně DPH
Doprava ZDARMA nad 1,490 Kč (obvyklá cena 79 Kč)
Možnost vrácení zboží do 14 dnů

Detailní popis

HLUBOKÁ OBDÉLNÍKOVÁ FORMA BIOPAN® Využijete na pečení sladkých, slaných bochníků, ale také na huspeniny a nepečené dezerty. Max. vnější rozměry: Š 31,5 x H 15 x V 7,5 cm, max. objem 2000 ml Nepřilnavý keramický vnitřní povrch BIOPAN® zajistí, že se potravina nepřichytí, nepřipálí a neobsahuje žádné toxické složky. Snadná údržba, dlouhá životnost. ...

HLUBOKÁ OBDÉLNÍKOVÁ FORMA BIOPAN® Využijete na pečení sladkých,
slaných bochníků, ale také na huspeniny a nepečené dezerty.
Max. vnější rozměry: Š 31,5 x H 15 x V 7,5 cm,
max. objem 2000 ml

Nepřilnavý keramický vnitřní povrch BIOPAN® zajistí, že se potravina nepřichytí, nepřipálí a neobsahuje žádné toxické složky. Snadná údržba, dlouhá životnost.

Silnostěnné provedení zajistí, že se formy a pekáče nezkroutí nebo nezdeformují, jako u běžných slabostěnných kovů = dlouhá životnost forem a pekáčů.

Použití na těchto varných plochách: plyn, el. sporák, sklokeramická deska, indukční deska, halogen

Změna barvy povrchu je přirozená:
Vlivem tuku a vyšších teplot dochází u všech nepřilnavých povrchů k barevným změnám. Jasně zelený povrch změní barvu do tmavšího odstínu.  

TUK JE NEJLEPŠÍ KÁMOŠ!

Nepřilnavost jakéhokoliv pečícího povrchu (platí i pro konkurenční povrchy) je přímo úměrná obsahu tuku v pečených potravinách.
A) Čím více tuku v pečených surovinách je, tím méně hrozí, že by se těsto přichytilo ke stěnám formy, plechu nebo nádoby.
B) Čím méně tuku je v těstě, tím více je náchylné na to, že se k formě přichytí.
Opatrní musíme být v případě lehkých piškotových těst s menším obsahem tuku. Podobně je potřeba myslet i na pizza těsto. Je netučné, a proto je potřeba povrch formy před pečením potřít olejem.
V takových případech rozhodně doporučujeme formu vymazat tukem, protože tuku (oleje, máslo) v lehkých těstech je méně.
Tučná těsta a jídla můžeme bez obav péct bez nutnosti vymazávání formy. Uvolněný tuk z pokrmu se postará o to, že se pokrm nepřichytí a pokrmy jdou snadno vyklopit z formy i bez nutnosti vymazání.
Péče o toto nádobí je mnohem snadnější než v případě forem bez nepřilnavé vrstvy. Snadno se omývá a udržuje.
Přesto je potřeba mít na paměti, že:
„TUK je pro pečení NEJLEPŠÍ KÁMOŠ“ 😊

Příslušenství zdarma

Náhradní díly