0

0.00 Kč

celkem: 0.00 Kč
včetně DPH
Přejdi do košíku
Košík
Účet
Pánev WOK Ø 28 cm s poklicí BIOPAN® WOODOO, s rukojetí soft touch v imitaci dřeva, objem 3600 ml

Kód: DA25322

Pánev WOK Ø 28 cm s poklicí BIOPAN® WOODOO, s rukojetí soft touch v imitaci dřeva, objem 3600 ml

Kód: DA25322

Vnitřní keramický povrch pánví S&P evokuje přírodní kámen, snadno se udržuje a má dlouhou životnost. Pánve mají masivní provedení a originální protiskluzovou rukojeť SOFT TOUCH (příjemná na dotek) v IMITACI DŘEVA. Lze je používat i na indukci

Celý popis
Cena pro tebe
1,290.00 včetně DPH
Prodej ukončen
Doprava ZDARMA nad 1,490 Kč (obvyklá cena 79 Kč)
Možnost vrácení zboží do 14 dnů

Detailní popis

Vnitřní keramický povrch pánví S&P evokuje přírodní kámen, snadno se udržuje a má dlouhou životnost. Pánve mají masivní provedení a originální protiskluzovou rukojeť SOFT TOUCH (příjemná na dotek) v IMITACI DŘEVA. Lze je používat i na indukci

BIOPAN® WOODOO WOK pánev průměr 28 cm se skleněnou poklicí, dvě ucha pro snadné přenášení, objem 3600 ml, výška 8 cm.

Pánev BIOPAN® WOODOO WOK se skleněnou poklicí

  • odolný dvouvrstvý keramický povrch SALT&PEPPER, evokuje přírodní kámen, snadno se udržuje a má dlouhou životnost.
  • indukční dno jehož masivní zpracování zajistí, že se „nezkroutí" nebo nezdeformuje
  • masivní provedení z hliníkové slitiny, která dobře vede teplo
  • vnější efektní reliéfní lesklý povrch
  • originální protiskluzová termoizolační rukojeť SOFT TOUCH (příjemná na dotek) v imitaci dřeva.
  • poklice z termoskla se silikonovou manžetou, která ideálně přilne k pánvi a větracím otvorem. Protiskluzové termoizolační madlo SOFT TOUCH v imitaci dřeva.

Lze použití na těchto varných plochách:
plyn, el. sporák, sklokeramická deska, indukční deska, halogen

Není vhodné do myčky nádobí.

Keramický povrch pánví BIOPAN® WOODOO NEOBSAHUJE žádné PTFE a PFOA (toxické materiály), na rozdíl od běžných pánví s nepřilnavým povrchem ze supermarketu!

Průměr indukčního dna 14 cm.

TUK JE NEJLEPŠÍ KÁMOŠ!

Nepřilnavost jakéhokoliv pečícího povrchu (platí i pro konkurenční povrchy) je přímo úměrná obsahu tuku v pečených potravinách.
A) Čím více tuku v pečených surovinách je, tím méně hrozí, že by se těsto přichytilo ke stěnám formy, plechu nebo nádoby.
B) Čím méně tuku je v těstě, tím více je náchylné na to, že se k formě přichytí.
Opatrní musíme být v případě lehkých piškotových těst s menším obsahem tuku. Podobně je potřeba myslet i na pizza těsto. Je netučné, a proto je potřeba povrch formy před pečením potřít olejem.
V takových případech rozhodně doporučujeme formu vymazat tukem, protože tuku (oleje, máslo) v lehkých těstech je méně.
Tučná těsta a jídla můžeme bez obav péct bez nutnosti vymazávání formy. Uvolněný tuk z pokrmu se postará o to, že se pokrm nepřichytí a pokrmy jdou snadno vyklopit z formy i bez nutnosti vymazání.
Péče o toto nádobí je mnohem snadnější než v případě forem bez nepřilnavé vrstvy. Snadno se omývá a udržuje.
Přesto je potřeba mít na paměti, že:
„TUK je pro pečení NEJLEPŠÍ KÁMOŠ“ 😊

Příslušenství zdarma

Náhradní díly